Лили Иванова е горда собственичка на 15 кокошки от елитната порода Шуменска

...
Лили Иванова е горда собственичка на 15 кокошки от елитната порода Шуменска
Коментари Харесай

Лили Иванова - собственичка на 15 кокошки от елитна порода

Лили Иванова е горда собственичка на 15 кокошки от елитната порода  " Шуменска черна “. Пернатите не живеят в двора на кооперацията й на елитната столична улица " Оборище “, нито пък в лъскавия й необятен мезонет, а са дадени за развъждане в екоферма край София.

Тя се стопанисвала от познати на примата на българската сцена, която поела уговорката да изпраща на птиците чували със зърно. В подмяна на щедростта си към кокошките Лили получава ежеседмични доставки до дома си с еко яйца от птиците, които били свободно отглеждани и щастливи.

Вечната Амбър е извънредно педантична във връзка с храненето си, на което дължи съвършеното си здраве и форма, въпреки да гони 90 години. Лили не консумирала безусловно никакви артикули с неразбираем генезис. Колкото и нищожна да е храната в спартанската й диета, наложително трябвало да бъде био и екологично чиста.

Яйцата са измежду обичаните й неща за ядене, изключително откакто преди близо десетилетие тя си направила специфичен тест за хранителна приемливост, който посочил, че можела да употребява на воля яйца и сирене и нямало никаква заплаха да напълнее. Организмът й ги усвоявал изцяло, а също така си набавяла и нужните количества калций, тъй като страдала от ревматизъм и костната система на нейната възраст лека-полека я предавала.

Освен е яйца и сирене певицата се снабдявала и с био суджук от Еленския Балкан, който хапвала единствено един път в месеца. " Не съм вегетарианка, но не съм яла салами от у 1998-а, тъй като не знам какво има в продукта “, показа преди пандемията Иванова. Днес певицата си разрешавала Само сушената мръвка, и то рядко.

Най-много от всичко Лили обичала черен шоколад и мед, тъй като й давали сила за сцената. През другото време редовно гладува. " Сутрините си, които при мен са в обедно време, стартирам с топла вода, лимон и хубави мисли. След това се приписвам на гимнастика, преглеждам графика си и чак след 15 часа похапвам нещо малко.

По принцип не съм лакома, това не е линия от характера ми. Аз по този начин и така се отнемам непрекъснато от сладки неща. Торта хапвам единствено на рождения си ден, само че това е моят избор. Никога не се окайвам и не върша от това нещастия. Всъщност човек постоянно би трябвало да се лишава от нещо в името на друго “, безапелационна е Лили. От едно нещо обаче тя не би се отказала в никакъв случай - нейния обичан мед. От известно време насам той се създава особено за нея в кошери, съединени от остарели военни сандъци.

Самата звезда се похвали, че до дома си с изключение на яйца получава ежеседмично и скъпия подарък - по няколко буркана със сладкия балсам, създаден в сърцето на Родопите. Те идват чак от пчелин във високопланинското село Равногор, ситуирано покрай Брацигово. Кошерите се намират на място, което е ситуирано на повече от 1300 м надморска височина, написа " Ретро ".

Родни учени споделят, че там климатът е неповторим, въздухът - необикновено чист, а също така в годините обратно в региона са били забелязвани и НЛО визити.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР